"Coffee is a language in itself"

Jackie Chan

Barista Pro

Barista Pro

Saatko asiakkaiden sydämet pakahtumaan latte artillasi ja osaatko säätää espressomyllyn vaikka unissasi? Tiedonjanosi kahvia kohtaan ei kuitenkaan ole sammunut? Maillardin reaktio ja rusketusvaihe, mitä nämä ovat? Entäs espressoreseptien kehittäminen? Nyt hypätään syvään päähän oikein kunnolla!


Kurssilla pureudutaan syvemmälle kahvin makuun. Pääset kokeilemaan kahvin paahtamista paahtajan ja kouluttajan avustuksella ja saat tietää, mikä kaikki vaikuttaa paahtoon. Tämän jälkeen maistamme, mitä on tullut paahdettua ja mitä voisimme parantaa paahtoprosessissamme. Lopuksi pääset kehittämään valitsemallisesi kahville espressoreseptin.

    Kurssi

    Aikataulu

    Hinta

    Ilmoittautuminen

  1. 11.10.2017
    Klo 09:45-15:00

    160,00 €

  2. 29.11.2017
    Klo 09:45-15:00

    160,00 €