I just felt like roasting

Tomi “Forrest” Nieminen

Kahvinpaahtamiskurssi

Kahvinpaahtamiskurssi

Oletko miettinyt, millaista on paahtaa kahvia. Tummaa vai vaaleaa, hitaasti vai nopeasti? Mitä merkitystä sillä on maun näkökulmasta?

Kurssin ensimmäisenä päivänä suunnittelemme kolme paahtoa, jotka toteutamme yhdessä. Seuraavana päivänä maistamme lopputulokset ja tutustumme maistamisen maailmaan paahtamisen näkökulmasta. Kahvinpaahtamiskurssilla pääset kokeilemaan kahvin paahtamista Paulig Kulman Bertha-nimisellä paahtimella. Kotiin viemisiksi saat kaksi pussia kurssilla paahdettua kahvia.

Kurssi jakautuu kahdelle päivälle. Ensimmäisenä päivänä paahdetaan klo 18.00-20.30 ja toisena klo 18.00-19.30.


Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kaksi.

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.