Ella

Ella

Karin

Emmi

Karoliina

Karkki

Jori

Jori

SCA-kurssit

SCA-kurssit

Kahvipeli

Kahvipeli

Paulig Barista-institute artikkelit

Paulig toi ensimmäisenä maailmassa uusiutuvat raaka-aineet kahvin tyhjiöpakkauksiin

17.10.2018

Tämän syksyn aikana kaikki Pauligin vakuumipakatut kaupunkikahvit, Mundot ja Juhla Mokka Luomu on pakattu 45-prosenttisesti uusiutuvista kasvipohjaisista raaka-aineista valmistettuun laminaattiin. Tavoitteemme on, että vuoteen 2025 mennessä kaikki kahvipakkauksemme on valmistettu 100% uusiutuvista raaka-aineista. Löydät tietoa pakkauksen uusista ominaisuuksista kahvipaketin kyljessä olevista symboleista.

Tiesitkö tämän vegefrezzoista?

12.10.2018

”Mistä Frezza Almond Latten emulgointiaine (lesitiini) on peräisin? Sopiiko juoma myös soija-allergiselle? Mitä makuvaihtoehtoja vegaanisista Frezzoista löytyy?”

Isoäidin seurassa kahvi maistuu aina hyvältä!

10.10.2018

Paulig Barista Instituten kouluttaja Jori Korhonen nauttii kahvinsa mieluiten hyvässä seurassa ja kauniissa luonnon valossa. Isoäitinsä kahvinvalmistukseen huippuammattilainen ei koskaan puutu. ” Minulla ei olisi ikinä sydäntä sanoa hänelle, että kah vi pitää keittää jotenkin toisella tavalla . Tärkeää on , että saan olla harvinaiset hetket hänen kanssaan.”

HR-johtaja kuulee kuiskauksen

2.10.2018

Pauligin tuore HR-johtaja Anu Pires on työskennellyt uransa aikana Brasiliassa, Intiassa, Kiinassa ja Singaporessa. Brasilia opetti hänelle kantapään kautta, että keskusteleminen ihmisten kanssa on ainoa tapa tutustua uuteen kulttuuriin ja viedä asioita eteenpäin yrityksessä. ”Ihmisiä kuuntelemalla tulee ilmi valtava määrä hiljaista tietoa, jota yritys voi ja sen kannattaa hyödyntää.”

”Hyvä kahvi saa hymyilemään”

27.9.2018

Onnellisuus on Pauligin päämaist aja Marja Tourin mielestä pienten asioiden oivaltamista. Hyvä kahvi tekee hänet hyvin onnelliseksi . ” Myös jonkin kauniin asian näkeminen, hyvän kirjan lukeminen tai se, kun voi lauantaiaamuna vetää villasukat jalkaan, eikä ole kiire minnekään ”, Touri kertoo.

Pysy hereillä – opit enemmän

26.9.2018

Kahvitauolla on arjessamme suuri merkitys. Kiireen keskellä se tauottaa päivää ja auttaa meitä jaksamaan.

Pauligin Paulan #reilukahvihetki -arvonnan säännöt

19.9.2018

1. Järjestäjät Oy Gustav Paulig Ab (Jäljempänä “Järjestäjä”) 2...

Kurilla johtaminen passivoi eläimen

18.9.2018

Eläintenkouluttaja Salla-Mari Kostia tietää, että i hmisten ja eläinten johtamista ohjaavat nykyisin samansuuntaiset periaatteet. ”Ennen ajateltiin, että ihmisen pitää tavoittaa valta-asema suhteessa eläimeen. Nykyisin käyttäytymistieteet ovat osoittaneet, että ihmisen kannattaa pyrkiä vuorovaikutukseen eläimen kanssa ” , Kostia sanoo .

Mandazi ja Presidentti Origin Blend Tanzania

17.9.2018

Marjaisan keskitumman kahvin makupariksi sopii afrikkalainen uppopaistettu leipä, mandazi, joka muistuttaa suomalaista munkkia, mutta ei ole niin makea.