Ulla

Ulla

Emmi

Emmi

Karoliina

Karkki

#paraskahvila

#paraskahvila

SCAE-kurssit

SCAE-kurssit

Kahvipeli

Kahvipeli

Paulig Barista-institute artikkelit

Kuluttajapalvelun aukioloajat jouluna!

21.12.2016

Joulun välipäivinä kuluttajapalvelupuhelin vastaa normaaliin tapaan 27.12.-30.12. klo 9-12:30. Voit olla yhteydessä myös kuluttajapalvelu@paulig.com

Virtuaaliviestinnän aikana aidot kohtaamiset täydentävät viestin

20.12.2016

Brändit kilpailevat tänä päivänä kuluttajien huomiosta monissa eri kanavissa – ja on tärkeää olla läsnä siellä missä kuluttajatkin ovat, eli enenevässä määrin verkossa ja somessa. Kuitenkaan tarve todellisille kohtaamisille ei ole kadonnut.

Joulun parhaat kahvilahjat tilaat Paulig Shopista!

9.12.2016

Joulun lähestyminen herättää myös lahjastressin. Mitä lahjaksi kaverille, anopille, naapureille tai lapsenlapsille? Paulig Shopista löydät kaikenlaiset kahvilahjat ja muutamalla klikkauksella olet selättänyt päänvaivan.

Laadukas suodatinpaperi uuttaa hyvän kahvin

30.11.2016

Suodatinmenetelmä syntyi, kun Melitta-rouva iski kattilan pohjaan reiän!

Laadukkaita kahvihetkiä joululahjaksi

24.11.2016

Joulu on herkuttelun ja hemmottelun aikaa. Juhlapöytään ja joulun pyhiin kuuluvat rakastetut klassikkokahvit ja kiireettömät kahvihetket. Pauligin kahvit, laadukkaat kahvinvalmistuslaitteet sekä lahjakortit sopivat hyvin myös lahjoiksi.

Teoriasta tekoihin: suuntana Costa Rica ja Guatemala

22.11.2016

Rakastan hyvää ja laadukasta kahvia. Vaikka olen työskennellyt kahvin parissa yli kaksikymmentä vuotta, pääsen joka päivä uudelle makumatkalle. Maistan työpäiväni aikana useita kupillisia kahvia, kehitän yhdessä tiimini ja partnereidemme kanssa niin meille ostettujen papujen laatua kuin hankintaketjumme vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Työsarkaa riittää, sillä ostamme vuosittain noin 50 miljoonaa kiloa raakakahvia.

Just in time – ilmastosopimus on hyvä uutinen kahvinviljelijöille

16.11.2016

Pauligin Kahviliiketoiminnan johtaja Elisa Markula pohtii blogitekstissään ilmastosopimuksen vaikutuksia kahvinviljelijöille.

Sampon ainutlaatuinen työ: Paahtajana Paulig Kulmassa

11.11.2016

Vastikään avattu Paulig Kulma tuo kahvintuoksua Helsingin keskustaan. Uudesta kahvitalosta löytyy nimittäin pienpaahtimo, jossa huolella valitut kahvit paahdetaan paikan päällä. Bertha-paahtokonetta operoi Paulig Kulman oma paahtaja Sampo Latvakangas, jonka ainutlaatuinen työ kiinnostaa monia. Miten Sampo päätyi paahtajaksi paahtajan paikalle?

Aamukahvitutkimus: 70 % suomalaisista juo aamukahvia – ilman kahvia on vaikea saada päivä käyntiin

7.11.2016

Kahvinjuojille erityisesti aamukahvi on tärkeä, ja siihen liittyy voimakkaita tunteita. Jos aamukahvi jää saamatta, on olotila väsynyt tai vihainen. Suomalaiset ovatkin valmiita luopumaan monesta asiasta, kuten sanomalehdestä, netin selailusta, suihkusta tai hampaiden pesusta saadakseen kahvia heti aamusta.